Vi har 25 års erfaring i bilbranchen

Værksted hos Byens Autocenter

Hella Service Partner er en landsdækkende kæde med mere end 330 autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

BOOK TID TIL VÆRKSTED

Trænger bilen en tur til værkstedet?
Vi står klar til at hjælpe dig med din bil, så book din tid allerede i dag.

Bare bedre bilværksted

Byens Autocenter er en del af Hella Service Partner

Hella Service Partner er en landsdækkende kæde med mere end 330 autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele, og får du bilen serviceret i garantiperioden, er du samtidig sikker på at beholde din fabriksgaranti. Vi trækker alle reservedele fra Danmarks største grossist, det sikrer dig tryghed og fleksibilitet, da vi altid er leveringsdygtige og kan holde dig kørende. Vi har også det udstyr og værktøj, teknologien kræver i dag, og vi investerer løbende i både data, tester og værktøj, så vores folk kan servicere din bil, nøjagtig som fabrikanten påkræver det. Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil. Uanset om der er tale om det store serviceeftersyn eller blot et simpelt dækskifte. For os er det tillid i øjenhøjde, for her er ikke blot tale om en handel men et samarbejde. Vi kalder det... Bare bedre bilværksted

Vi har dygtige mekanikere

Vores dygtige mekanikere med mange års erfaring som er kernen i vores service. Du har vores garanti for at arbejdet udføres grundigt og med et tilfredsstillende resultat. Vi vil altid rådspørge dig hvis omkostningerne ved arbejdet overstiger den estimerede pris. Ingen er tjent med ubehagelige værkstedsregninger.

Du kan stole trygt på vores mekanikere som kender de fleste biler i den danske bilpark. Vores pris-estimater er derfor rimelig præcise. Du er velkommen til et uforpligtende tilbud på arbejdet og undersøge markedet for en bedre pris. Men vær opmærksom på hvad tilbuddet indeholder og hvilken garanti værkstedet giver.

Vi har stor ekspertise i forsikringsskader. Der er mange der foretrækker os fordi vi tit udfører arbejdet hurtigere end andre værksteder. Da vi gratis udlåner bil i reparationsperioden er vi selv interesseret i at færdiggøre reparationen så hurtigt så muligt

100% Autotjek Tryghedsforsikring

Med 100% Autotjek skal du ikke bekymre dig, når du køber brugt bil. 100% Autotjek, er brugtbilsbranchens kvalitetsmærke, som er skabt til at give dig som bilkøber, tryghed når du køber brugtbil. Som 100% Autotjek forhandler er vi forpligtet til at leve op til høje kvalitetskrav og du får som køber nogle særdeles gode fordele.

Ved tegning af 100% Autotjek Tryghedsforsikring, skal bilen være maksimalt 12 år og maksimalt have kørt 200.000 kilometer. Bilens dækning afgøres af bilens alder og kilometerstand på skadestidspunktet jf. dækningsoversigten.

Mechanic examining car.
Car repair and maintenance theme
bilreparartion

Kontakt Byens Autocenter

Har du brug for hjælp så ring på: +45 48 26 01 71 eller skriv til os i nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage.

Book prøvetur

Beregn byttepris

Subscribe
& be the first
to read
Only the best content