Vi har 25 års erfaring i bilbranchen

100% Autotjek

100% Autotjek er brugtbilsbranchens kvalitetsmærke, som er skabt til at give dig som bilkøber tryghed, når du køber en brugt bil.

BOOK TID TIL VÆRKSTED

Vi mangler gode brugte biler – ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 48 26 01 71 

Få ekstra tryghed når du køber brugt bil hos os ved Byens Autocenter Hillerød!

100% Autotjek – Din sikkerhed for et trygt bilkøb

Vi er en del af 100% Autotjek for, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du køber brugt bil – uanset om du ved lidt eller meget om biler i forvejen. Når du køber en bil med et 100% Autotjek-stempel, får du nemlig sikkerhed for tryghed og kvalitet. Vi er med i et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, og vi opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet. Som en del af konceptet, har vi tre grundlæggende værdier, som vi ikke går på kompromis med. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse, når du køber ny, brugt bil hos os. Hver dag arbejder vi dedikeret for at leve op til vores høje standard, så når du køber brugt bil hos os, er du sikret:

De tre punkter oven for er helt afgørende for, at du bliver glad og tilfreds med din nye bil, så du kan trille ud på vejen uden bekymringer.

Hvorfor købe en bil med et 100% Autotjek-stempel?

For at bilen kan få et 100% Autotjek-stempel, har bilen gennemgået en brugtbilstest, hvor en uvildig synshal har gennemtjekket bilen på 46 punkter. Det er både en sikkerhed for dig og for os. Vi har ingen interesse i at sælge dig en bil med skjulte defekter, da vi lever af tilfredse kunder. Derudover får du som minimum følgende med, når du køber en 100 % Autotjek brugtbilsforsikring.

Læs mere omkring fordelene ved 100% Autotjek lige her  

Kontakt Byens Autocenter

Har du brug for hjælp så ring på: +45 48 26 01 71 eller skriv til os i nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage.

Book prøvetur

Beregn byttepris

Subscribe
& be the first
to read
Only the best content