Vi har 25 års erfaring i bilbranchen

Leasing hos Byens Autocenter

Vi tilbyder hos Byens Autocenter Flexleasing til vores kunder. Vi har et stort udvalg og attraktive priser. Kontakt os for, at høre mere.

Leasing hos Byens Autocenter

Om Flexleasing hos os

Ved en flexleasing aftale betaler man et mindre beløb i udbetaling, som går til at nedskrive det forventede værditab uden afgift, hvilket betyder at førstegangsydelse egentligt er en forudbetaling af det værditab du kan forvente i leasingperioden. Et eksempel kunne være at bilen koster 200.000kr. uden afgift, hvor udbetalingen er 40.000kr. og restværdien dermed er 160.000kr. Det er derfor ekstremt vigtigt at man forstår betydningen af restværdi.

Ved benyttelse af flexleasing, deler du registreringsafgiften ud i rater alt efter leasingperiodens længde og bilens alder. Er bilen under 36 måneder gammel, betaler du 1% af bilens registreringsafgift om måneden til skat (0-4mdr. =2%). Er bilen til gengæld mere end 36 måneder gammel, betaler du kun 0,5% om måneden til skat. Det kan derfor være meget attraktivt at lease luksusbil der er mere end 3 år gammel.

Når leasingaftalen er endt, skal du enten re-lease din bil, eller anvise bilen til en 3 part, som hæfter for bilen restværdi. Vi er meget behjælpelige og køber med glæde bilen af dig i det fleste tilfælde. 

Ellers hjælper vi dig gerne med at få den solgt. Bilen vil være uden afgift efter end leasingperiode, og er derfor nem at sælge i det store udland.

Fordele ved flexleasing:

udbetalingen for at få din drømmebil

OVERVEJER DU AT SÆLGE DIN BIL?

Vi mangler gode brugte biler – ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 48 26 01 71 

Kontakt Byens Autocenter

Har du brug for hjælp så ring på: +45 48 26 01 71 eller skriv til os i nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage.

Book prøvetur

Beregn byttepris

Subscribe
& be the first
to read
Only the best content