Vi har 25 års erfaring i bilbranchen

Finansering gennem Santander Consumer Bank

Med bilfinansiering gennem Santander Consumer, har du god grund til at føle dig tryg ved dit køb og aftaleindgåelse. Deres mange års erfaring inden for branchen, har nemlig gjort dem i stand til at rådgive dig på bedst mulig vis.

Finansering gennem Santander Consumer Bank

Der er mange grunde til at  vælge Santander, når du skal ud og finde et lån til en bil. Med Santander i baghånden er du sikret, at du har den fornødne økonomi, og alt går efter bogen, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos Byens Autocenter  sikrer vi handlen mellem privatpersoner fra start til slut, så du blot skal bruge kræfter på at nyde din nye bil.

Læs om hvordan vi kan tilbyde finansering gennem andre banke her

Billån til private

Byens Autocenter- Billån til private

Santander Consumer Banks mål er at hjælpe mennesker og forretninger med at skabe velstand og de sigter efter at blive den bedste kommercielle bank.  

  • Bedre rente
  • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale

Santander Safe

Forsikring som dækker den månedlige betaling på dit lån i tilfælde af:

  • Arbejdsløshed
  • Uarbejdsdygtighed
  • Hospitalsindlæggelse.

Ved dødsfald indfries restgælden og de pårørende kan beholde bilen.

Billån til erhverv

Byens Autocenter- Billån til erhverv

Billån til erhverv

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, har vi fordelagtige løsninger inden for både bilfinansiering og leasing. Vi tilbyder billån til erhverv gennem Santander. Her er det muligt, at få et fordelagtigt tilbud. 

Vores løsninger gør det nemt for jer som virksomhed at få de firmabiler, I har brug for. 

Santander tilbyder bilfinansiering i form af en købskontrakt med minimum 20% i udbetaling​. Det vil sige, at din virksomhed har mulighed for at fastsætte størrelsen på udbetalingen, så længe det er over 20%. 

Bemærk at ovenstående ikke gælder gulpladebiler.

Vores løsninger gør det nemt for jer som virksomhed at få de firmabiler, I har brug for. 

Hvorvidt du skal eje eller lease din næste bil handler i høj grad om, hvor længe du vil have bilen, og hvor meget du planlægger at bruge bilen til dagligt.

 

 

Kontakt Byens Autocenter

Har du brug for hjælp så ring på: +45 48 26 01 71 eller skriv til os i nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage.

Book prøvetur

Beregn byttepris

Subscribe
& be the first
to read
Only the best content